Oldalak

2013. március 24., vasárnap

Projekt Showroom-Tervezői ruhabolt

Egyedi, tervezői ruházatot mindenkinek! 2013. március 21 – 28. v.Hajós u. 41.

Magyar divattervezők pop-up boltja
Egyedi, tervezői ruházatot mindenkinek!

Egy-egy tervezői darab sokszor nem kerül többe mintha a gyors konfekcióra készülő tömeg ruházatot választanánk, az egész pusztán a vásárlás gyakoriságán múlik. Azt is joggal hihetjük, hogy a divattervezők kreációi földtől elrugaszkodott dizájnjukkal nem a hétköznapi ember mindennapi viseletére készülnek. De talán az választja el a tervezőket leginkább a nagyobb közönségtől, hogy szinte mindannyiunkban él valamilyen gát az ilyen egyedi darabokkal kapcsolatban.

Friss szelek fújnak, végre nem csak az utcákon és a tereken, parkokban, de a hazai divat táján is! Na, nem az utóbbi időben tömegesen „felfedezett” divattervezők hadának produktumaira gondolunk,  hiszen mi a soron következő – és immár egyre közelgő – pop-up boltunkban is a minőség kritériumát állítjuk a mennyiség elé. Bár tematikus pop-up boltjainkban nem mindig csak hazai készítésű termékekkel találkozhatnak a vásárlók, sosem csináltunk titkot abból sem, hogy legfőbb céljaink között szerepel a hazai tervezők és a vásárlók közötti hosszú távú kapcsolat kiépítése. A soron következő boltunkban bemutatott kapszulakollekciókkal szeretnénk felébreszteni a bizalmat azok iránt a divattervezők iránt, akik modernségükkel, eredetiségükkel lendületet adnak azoknak a friss szeleknek, amelyek hírét viszik a magyar divatnak.
Csikós Krisztina, a Projekt Showroom megálmodója

A március 21-én nyitó boltban népszerű és talán kevésbé ismert tervezők direkt erre az akalomra készített tavaszi/nyári, női, limitált kollekcióiból, illetve korábbi kollekciók legjobb darabjaiból válogathatunk.
Je Suis Belle játékosNanushka könnyeden stílusos és Szegedi Katakarakteres ruhái mellett találkozhatunk Tomcsányi Dóri friss és modern munkáival, de helyet kap nálunk Sármán Nóra csipke body kreációival a The Four valójában három fős csapata izgalmasan nőies darabjaikkal és a szintén új generációs Kele Clothing-ruhák is, amelyek funkcionalitásukkal, apró dizájn-trükkjeikkel egyediséget kívánnak vinni a mai fiatal nők életébe.
Kele Ildikó (Kele Clothing)

Mostani boltunkkal szeretnénk lebontani azokat a falakat, amelyeket az utca embere többnyire nem mer átlépni. A tervezői showroomok elszigeteltségéből igyekszünk kimozdítani ezeket a viselésre termett ruhákat, nem csak azért, hogy stílust csempésszünk a hétköznapi öltözködésbe, de azért is, hogy az általunk kiválasztott tervezőket szembesítsük a piac elvárásaival. Igyekeztünk egy másik elrettentő sztereotípiát is megdönteni, és a bolt összesen nyolc napja alatt a Projekt Showroomban kapható ruhák legnagyobb része 3000 – és 30 000 forint közötti áron lesz megvásárolható.
Dévényi Dalma (Je Suis Belle) , Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője, Szegedi Kata és Kiss Tibi((Je Suis Belle)

A jól megválaszott ruha a viselőjének személyiségét tükrözi. A nálunk felvonultatott, limitált kollekciók darabjaiból választó vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy stílusos, ízléses darabok közül választhatják ki a hozzájuk illőt, és abban is, hogy ruháik nem köszönnek majd szembe az utcán úton-útfélen másokon. A Projekt Showroomban igyekszünk megteremteni a legideálisabb körülményeket a kényelmes válogatáshoz. Az inspiráló környezet kialakításában ezúttal Hortobágyi Kata enteriőrstylist lesz segítségünkre.







Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője és Vajda Mályi Zsuzsa a FG főszerkesztője és a Klassz.hu áruház szakmai vezetője
                                          Vajda Mályi Zsuzsa és Kiss Tibi tervező
Csikós Krisztina megnyitja az üzletet 
Dátum: 2013. március 21 – 28.
Helyszín: Projekt Showroom I 1065 Bp. Hajós u. 41.
Nyitvatartás: 10:00 – 20:00 minden nap
Jó válogatást remélem van aki kedvet kapott! :D
Forrás:Fashion Guide


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése