Oldalak

2013. március 23., szombat

Az idei tavaszi trendek

Az idei tavaszi trendek


Az idei tavaszi trendek között számos olyan, ruhadarabot fedezhetünk fel, amelyekről korábban nem is gondoltuk volna, hogy egyszer igazából divatosnak számítanak majd. A bomber dzseki sőt a baseball sapka is előkelő helyet foglal el tavaszi must have listánkon, így most ezek csajos viselésében próbálunk kicsit segíteni.

Bomber dzseki

Kétségkívül a tavasz egyik nagy durranása a bomberdzseki. A fast fashion márkák üzleteiben rengeteg darab közül választhatjuk ki kedvencünket. A baseball dzsekikre hajazó kabátoktól, a steppelt elegánsabbakon át, egészen a díszes, barokk mintás darabokig, szinte mindenki talál stílusához illőt. Viselhetitek hétköznapokon farmer-póló-tornacipő szetthez, de egy buliba is kiválóan alkalmazható. Ceruzaszoknyával vagy egy csőszárú nadrággal, menő partytáskával és csillogó tűsarkakkal kiegészítve, miniruha nélkül lehettek benne a buli laza, de ugyanakkor nagyon trendi királynői. Díszesebb darabokhoz még kiegészítő sem kell, de ha egy egyszerűbb dzsekit szereztek be, feldobhatjátok látványos nyakláncokkal vagy egy-egy méretes fülbevalóval.
1
2


Baseball sapka

Eddig leginkább az underground közegek, és fesztiválok részvevőinek kötelező kiegészítői voltak a fullcapek, snapbackek és flexfitek, most azonban már a nagybetűs utcai divatba is beférkőztek. Rengeteg sztár és outfit blogger pózol kedvenc sapijában a róla megjelent fotókon. A tavasz beköszöntével könnyen egyik kedvenc kiegészítőnkké válhat majd ez a praktikus, de annál mutatósabb darab. Mielőtt még bárki rohanna sapkát és hozzá illő melegítőt venni, le kell szögezni, hogy ezt is lehet kellően csajosan és mégis divatosan viselni. Egy kellően karakteres sapka teljesen jól tud kinézni farmer, top és bőrdzseki hármassal, szexi magassarkúval vagy tornacsukával mixelve. És ami szerintem a legjobb benne, hogy a “bad hair day”eket is könnyebbé és szebbé teszi, így nem is csoda, hogy Rihanna is nagy rajongója az ilyen jellegű fejfedőknek.


cyx-horz

Forrás:Fashionfave divatmagazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése