Oldalak

2013. április 20., szombat

Tavaszi körömlakk divat


Manapság a megfelelő manikűr elengedhetetlen, hiszen gondoljatok csak bele hány és hány helyzetben mutatjuk meg körmeinket másoknak: fizetésnél, amikor elveszünk egy szórólapot stb.

Tavaszi körömlakk divat

Lehet, sőt valószínű, nem mindenki figyel fel egy ápolatlan, koszos, lekopott lakkú körömre, de csak ha egy negatív gondolatot kiküszöbölhetünk már megéri egy kis időt fordítani a körömápolásra.

A körömlakk öltöztet, kiegészít, és könnyen kifejezheted vele stílusodat. Egyszerű ruhákat megbolondítja. Manapság a legelterjedtebb a gél lakk, ami tartóssága és természetes hatása miatt kedvelt. UV-fénnyel rögzül és akár 2-3 hétig (egyéntől függő) is jól mutat.

Nude színek - a francia manikűr helyét átvették a nude színek, azaz a bőrszínű vagy nagyon halvány árnyalatú körömlakkok. Hivatalos eseményekre kitűnő választás.





Pasztellszínek - határozottabb színárnyalatok jellemzik, igazi tavaszias/nyári hangulatot idéznek elő ezek a színek. A pasztellnél már érdemes odafigyelni, hogy illik-e stílusodhoz és az alkalomhoz.





Mintás körmök - a glitterek mellett nagy sláger idén tavasszal a pöttyös, szegecses és a virágmintás körmök is. Már nem csak a cukrászdákban, hanem a körmökön is népszerűek a muffinok.












Videók:









Nektek melyik a kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése