Oldalak

2013. május 6., hétfő

A Lacoste Őrület



A Lacoste Őrület

A Lacoste 80. évfordulójának előestéjén, a születésnap alkalmából rendezett ünnepségeken, maga a márka tiszteleg René Lacoste és legismertebb alkotása, a póló előtt.



Jean René Lacoste 1904. július 2-án született, és 1996. október 12-én halt meg. Nevét, az azóta is leginkább a halhatatlan krokodilos márka, a Lacoste kapcsán emlegetik. Emellett, René, egyébként egy hivatásos francia teniszjátékos és zseniális üzletember volt, becenevén "a krokodil".






 



A rajongók lelkes tábora, és azok szeretete nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hosszú évekig, kitartóan teljesített a pályán. Úgy is ismerték világszerte, mint a Lacoste tenisz ing megteremtőjét, amelyet, ő vezetett be 1929-ben.




 



Lacoste volt az egyik a négy testőr közül - Jean Borotra , Jacques Brugnon és Henri Cochet,-az a fajta francia tenisz csillag, aki uralta a játékot, az 1920-as és a korai 1930-as években. megnyert hét Grand Slam tornát, számtalan nemzetközi bajnokságot, és nem utolsósorban, ő volt a világ, No. 1 játékosa, 1926-ban és 1927-ben.











A Lacoste márka sikere azóta is töretlen, nagyszüleink, szüleink és a gyermekeink is ugyanúgy szeretik, velünk együtt. Hordható, szerethető, trendi.


Forrás: www.stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése